Reviews

Leo van Egmond, Rijnsburg:
Mijn bed was altijd drijfnat van het zweet 's morgens, daar heb ik nu geen last meer van. Als ik terug kom op deze aarde dan kom ik terug als Alpaca, Heerlijk!!!

Ton van den Braak, Nieuwkoop:
Zelf heb ik jaren een beddenwinkel gehad maar nog niet eerder zo'n goed product op het gebied van dekbedden gehad. Wij slapen er nu zelf ook onder, dit is echt een top product.

Hans van Dijk, Bodegraven:
Het warm krijgen in bed duurde mij vaak te lang, nu heb ik daar geen last meer van het is gelijk warm en ik slaap heerlijk. Ik heb echt weer dat ouderwetse dekengevoel heerlijk.

Joop Noort, Rijnsburg:
Mijn vrouw had altijd last van koude voeten en ik had het altijd warm in bed, nu helemaal niet meer het is geweldig.

Janny de Mooij, Sassenheim:
Ik lag altijd te wapperen voor verkoeling in bed vanwege mijn overgang. Met het alpacadekbed heb ik daar veel minder last van. Als ik op vakantie ben en onder een ander dekbed in een hotel lig merk ik gelijk verschil en lig ik weer te wapperen. Ik ben altijd weer blij als ik thuis weer onder mijnĀ alpacadekbed lig.

Aad Berkhey, Rijnsburg:
Mijn vrouw is er erg blij mee omdat zij veel last van warmte opvliegers heeft i.v.m de overgang waardoor zij veel transpireerde in bed. Nu is dat veel minder waardoor zij ook beter slaapt en uitrust.

Jantine Star, Oegstgeest:
Het dekbed is een feest om onder te slapen! Niet te koud en niet te warm. Het winterdekbed isoleert goed en is heerlijk warm zonder dat het broeierig is. Het zomerdekbed is heerlijk luchtig en koel.
Mijn kinderen slapen er nu ook onder, zij slapen veel rustiger en zijn beter uitgerust.